Input your search keywords and press Enter.

Zaton – odgovor Ministarstva državne imovine na naš dopis

Nakon što je KLGB Srđ je Grad poslala javni dopis ministru Goranu Mariću https://www.srd-je-grad.hr/zaboravite-privatno-mislite-na-javno/ u koje je traženo da se za čest. zem. 688/1 k.o. Zaton obustavi postupak izbora najpovoljnijeg ponuditelja za kupnju predmetne čestice, iz Ministarstva državne imovine stigao je dopis kojim se ovaj postupak obustavlja.

Za nas iz Srđ je Grad, kao i za mnoge Zatonjane, to je obećavajuća vijest jer u svojem službenom odgovoru, Ministarstvo priznaje da je zahtjev KLGB Srđ je Grad bio opravdan. Nemojmo zaboravit da je na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća vijećnik Srđ je Grad upravo ovaj argument iznio pred vijećnike i gradonačelnika i tražio da se Grad Dubrovnik angažira oko obustavljanja ovog postupka. Tada nije bilo izgledno da će se išta napraviti, no trebalo je biti uporan…

Ostaje sad još jedino čekati hoće li navedeno ministarstvo ispuniti i drugi dio obećanja kojeg je prije javnog prosvjeda stanovnika Zatona Gradonačelnik Franković najavio, i navedenu čest. zem. pokloniti Gradu i Zatonjanima na javnu uporabu.

Dokumentacija:Odgovor Ministarstva državne imovine na naš dopis

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *