Input your search keywords and press Enter.

U petak, 22. studenoga je započela peta po redu manifestacija Aeronaut. Prva dva predavanja je održao Vinko Šoljan, član Aerokluba Split, koji iza sebe ima preko 500 sati leta, a zadnje dvije godine je prvak Hrvatske u zrakoplovnom jedriličarstvu. Na njegovim predavanjima je naše sugrađane upoznao sa zrakoplovnim jedriličarstvo i kako postati pilot jedrilice. Nakon njega je Stjepan Bedić, član Aerokluba Nimbus, kapetan civilnog zrakoplovstva održao zanimljiva predavanja o komercijalnom zrakoplovstvu, te o projektu leta u stratosferu.
U subotu, 24. studenoga nas od 14:00 do 16:00 u dvorani Pomorsko-tehničke škole Dubrovnik očekuje tradicionalno natjecanje u izradi i bacanju papirnatih aviona. Najbolji natjecatelji će osvojiti vrijedne nagrade.
Zadnjeg dana Aeronauta 5 u nedjelju 24. studenoga od 13:00 do 15:00 u dvorani Pomorsko-tehničke škole Dubrovnik će započeti nova Liga modela. Liga modelaće se nakon toga nastaviti i sljedeće dvije subote 30. studenoga i 07. prosinca.
Aerounat 5 organizira Aeroklub Nimbus u suradnji sa Zajednicama tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika, te uz potporu Sveučilišta u Dubrovniku i Pomorsko-tehničke škole Dubrovnik.
Tomo Sjekavica, mag.ing.comp.
Tajnik Zajednica tehničke kulture
Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *