Input your search keywords and press Enter.

Svečane promocije završenih studenata preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Dubrovniku održane su u tri termina u prostoru Studentskog doma i ispred njega te se nastavljaju i sutra, u petak 18. lipnja, također u tri termina. Radi poštivanja epidemioloških mjera promocije se organiziraju samo za studente i ograničeni broj njihove pratnje.
Na prvoj promociji od 17:30 diplome su uručene prvostupnicima i magistrima struke Pomorskog odjela, Odjela za elektrotehniku i računarstvo, Odjela za primijenjenu ekologiju te prvostupnici preddiplomskog studija Povijest Jadrana i Mediterana. U 19:00 sati promovirani su prvostupnici i magistri struke Odjela za umjetnost i restauraciju te stručni prvostupnici Sestrinstva i diplomirane medicinske sestre i tehničari sa studija Kliničko sestrinstvo. U 20:30 održana je promocija prvostupnika i magistara struke Odjela za komunikologiju.
Sutra, u petak 18. lipnja, u 17:30 bit će promovirani studenti preddiplomskih sveučilišnih studija Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju. U 19:00 sati bit će promocije studenata koji su završili preddiplomske i diplomske stručne studije Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju. U 20:30 bit će promocija magistara struke Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju te će biti dodijeljene Rektorove nagrade za najbolja studentska znanstvena i stručna ostvarenja.
Prijenos uživo svih promocija može se pratiti na Facebook profilu i YouTube kanalu Sveučilišta te se ondje mogu pronaći snimke današnjih.

Mislav Ćimić,
glasnogovornik Sveučilišta u Dubrovniku

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *