Input your search keywords and press Enter.

Zahvala u ime inicijative 67 je previše

U subotu, 11. svibnja 2019. godine završilo je petnaestodnevno prikupljanje potpisa za referendum Inicijative 67 je previše. Na području Dubrovačko-neretvanske županije potpisi su se prikupljali na Korčuli (Korčula, Blato, Vela Luka), u dolini Neretve (Ploče, Opuzen, Metković), u Dubrovniku, Župi dubrovačkoj i Konavlima. Ukupno je prikupljeno 18 500 potpisa, gotovo duplo više no što je u odnosu na broj birača bilo neophodno.

Kao županijski koordinator Inicijative 67 je previše želim u prvom redu zahvaliti svim građanima koji su dali svoj potpiskako bi se nepravedna mirovinska reforma usvojena u Saboruoborila izravnim odlučivanjem građana na referendumu. Posebnu zahvalu upućujem našim umirovljenicima koji sumasovnim potpisivanjem pokazali solidarnost s mlađimgeneracijama na koje se reforma odnosi. Hvala i svima koji sunam na razne načine pomogli ili olakšali prikupljanje potpisa.

Dakako, veliko Hvala! šarolikoj ekipi volontera koja je sudjelovala u prikupljanju potpisa. U današnje vrijeme njelako pronaći čovjeka spremnog  da svoje slobodno vrijeme pokloni zajednici. Sa 100- injak volontera i 12 400 prikupljenih potpisa građana Dubrovnika, Župe dubrovačke i Konavala Dubrovnik je još jednom potvrdio visoko razvijenu građansku svijest svojih građana.

Bilo mi je zadovoljstvo i čast koordinirati ovu akciju.

 

 

 

Igor Miošić

Inicijativa 67 je previše

Županijski koordinator

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.