Input your search keywords and press Enter.

Caritas Dubrovačke biskupije iskreno zahvaljuje svim pojedincima, obiteljima, tvrtkama i institucijama koji su tijekom 2015., a posebno tijekom uskršnjih i božićnih blagdana, velikodušno odgovorili na njihove pozive za prikupljanje pomoći najpotrebnijima u hrani, higijenskim potrepštinama i ostalim materijalnim dobrima.

„Hvala vam za svaki artikl koji ste stavili u košarice, za svaki komad odjeće i obuće koji ste donijeli u naše prostorije, za svaki novčani prilog i mnoštvo ostalih materijalnih donacija. Drago nam je da smo zajedno uspjeli bar malo ublažiti teške životne situacije, s obzirom na oskudicu u hrani i ostalim materijalnim dobrima, u kojima su se našli brojni naši sugrađani,“ poručuju iz Caritasa. „Hvala i medijima koji su informirali naše sugrađane o akcijama i tako pridonijeli dobru kojeg smo zajedno radosno činili za druge.“

Caritas posebno zahvaljuje trgovačkim lancima i privatnim butigama koje su se uključile i podržale akcije kao i njihovim djelatnicima na pomoći. Akcijama Caritasa Dubrovačke biskupije odazvali su se trgovački lanci DB Kantun, Lidl, Pemo, Studenac i Tommy.

Angelina Tadić
voditeljica Ureda za medije Dubrovačke biskupije

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *