Input your search keywords and press Enter.

Vlahušić s delegacijom grada Montereyja

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić i pročelnik Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Igor Deranja primili su danas zamjenika upravitelja prijateljskog grada Montereyja Dina Picka i bivšeg upravitelja Freda Meurera.

Delegacija američkog Montereyja u Gradu Dubrovniku boravi povodom održavanja 2. Dubrovačkog polumaratona, dvodnevne manifestacije Du Motion – Runners’ Days Dubrovnik, koja se održava 30. travnja i 1. svibnja. Drugo je to izdanje zajedničkog  projekta dvaju gradova, rezultat dugogodišnje suradnje i prijateljstva Dubrovnika i Montereyja, a ove godine prijavljeno je više od 650 trkača iz cijelog svijeta.

Gradonačelnik Vlahušić s gostima je razgovarao o nastavku realizacije zajedničkih projekata, izrazivši zadovoljstvo iznimnim interesom za ovogodišnji polumaraton. Zamjenik upravitelja Dino Pick rekao je kako je projekt predstavljen i u sklopu Big Sur International Marathona, te je pozvan njihov izvršni direktor da se uključi u polumaraton sljedeće godine, što bi znatno pridonijelo promidžbi projekta na svjetskoj razini.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.