Input your search keywords and press Enter.

Vlahušić o Žarkovici

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić nakon održanog sastanka predstavnika Grada Dubrovnika i Sanitata Dubrovnik s višim veterinarskim inspektorom Mislavom Kučenjakom uputio je dopis ministru poljoprivrede Tomislavu Tolušiću. Tekst dopisa prenosimo u cjelosti.

 

Poštovani ministre Tolušiću,

Zahvaljujem Vam se na sastanku održanom u Dubrovniku 7. prosinca 2016. godine u Dubrovniku, a kojemu su nazočili predstavnici Grada Dubrovnika i u ime Ministarstva poljoprivrede viši veterinarski inspektor Mislav Kučenjak koji nas je izvijestio o inspekcijskom nadzoru provedenom Gradu Dubrovniku kao i u azilu za napuštene životinje na Žarkovici, a koje vodi Društvo za zaštitu životinja Dubrovnik.

Na održanom sastanku viši veterinarski inspektor Kučenjak obavijestio nas je kako će nalaz i izvješće o provedenom inspekcijskom nadzoru ustupiti Vama.

Ovim putem Vas želim zamoliti da navedeni nalaz, kada bude gotov, kao i izvješće o nadzoru dostavite i Gradu Dubrovniku kako bismo o svemu mogli obavijestiti informirati i Gradsko vijeće Grada Dubrovnika te dubrovačku javnost.

Koristim ovu priliku i da vam predložim da Ministarstvo poljoprivrede i veterinarska inspekcija jednom mjesečno provode ovakve nadzore kako bismo u svakom trenutku imali stručni i profesionalni uvid o stanju zbrinjavanja napuštenih životinja na području Dubrovnika i juga Hrvatske.

Ističem, kako će Grad Dubrovnik u potpunosti ispuniti smjernice koje će sadržavati nalaz i mišljenje Ministarstva i veterinarske inspekcije, a sve u cilju adekvatne i pravovremene brige o napuštenim životinjama.

S poštovanjem,
Gradonačelnik,
Andro Vlahušić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *