Input your search keywords and press Enter.

Video: Rekonstrukcija Lapadske obale

Za cjelovito uređenje 1. faze Lapadske obale od komunalne lučice Batala do zgrade Fakulteta Grad Dubrovnik je u Proračunu za 2017. godinu osigurao 18 milijuna kuna. Radovi na 1. fazi rekonstrukcije mogu započeti neposredno po usvajanju Proračuna i okončanju natječajnog postupka te se provesti u idućoj godini, a kako će Lapadska obala izgledati nakon završetka rekonstrukcije pogledajte u video simulaciji.

Projekt uključuje proširenje prometnice, nogostup s obje strane ceste, nova parkirna mjesta te  infrastrukturno i hortikulturno uređenje ukupnog poteza.

Uređenje Lapadske obale naslanja se na projekt rekonstrukcije Ulice Miljenka Bratoša na potezu od benzinske postaje na Orsanu do kružnog toka na Pošti Lapad za što je, također u proračunu za narednu godinu, osigurano 2,2 milijuna kuna.

Podsjetimo i da je sukladno Zaključku o pokretanju postupka osiguranja sredstava za nabavku i izgradnju pontona za komunalnu lučicu na Batali Grad Dubrovnik spreman sa 10 milijuna kuna sufinancirati taj projekt Županijske lučke uprave.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *