Input your search keywords and press Enter.

Dan uoči početka Europskog judo kupa u Dubrovniku održano je službeno izvlačenje parova. Očekuju nas vrlo zanimljive borbe kroz subotu i nedjelju, a početak natjecanja oba dana pomaknut je na 11 sati.

Izgleda da su se organizatori Europskog kupa pobrinuli za sve jer su se, nakon kišovitih dana, uoči ždrijeba popravile i vremenske prilike u Dubrovniku.

Službeno izvlačenje parova Europskog judo kupa održano je u hotelu Rixos Libertas odredio je put za judoke iz 14 zemalja prema medaljama u Dubrovniku. Počasni gost ždrijeba bio je dvostruki osvajač zlatne olimpijske medalje, vaterpolo stručnjak Veselin Đuho.

– Judo je težak i izazovan sport kao i vaterpolo, tako da sam počašćen što imam priliku biti ovdje. Želim vam ugodan ostanak u Dubrovnik i puno sreće na natjecanju – rekao je Đuho.

Hrvatske judoke su zadovoljni ždrijebom, a prvo ime Europskog kupa, Barbara Matić, koja se bori u kategoriji do 70 kilograma, na početku natjecanja dočekuje Džaković iz Crne Gore. U istoj kategoriji Andreja Đaković se bori s Talijankom Greci, a Ivana Maranić (do 78 kilograma) sa Slovenkom Koracin.

U muškoj konkurenciji Dominic Sumpor u kategoriji do 73 kilograma dočekuje Kanađanina Seiba, dok se Marko Kumrić u kategoriji do 90 kilograma bori protiv Francuza Bentota.

 

Barbara Matić -70kg – Džaković (Mne)

Ivana Maranić -78kg – Koracin (Slo)

Beata Guszak -48kg – Giliazova (Rus)

Andrea Bekić -52kg – Taštimirova (Rus)

Tena Šikić -57kg – Caggiano (Ita)

Andreja Đaković -63kg – Greci (Ita)

Maja Blagojević -63kg – Lialina (Rus)

Ana Kokeza -63kg – Nikoloska (Mkd)

Ivana Šutalo +78kg – Nagorova (Rus)

Bernard Azinović -60kg – Karakizidi (Rus)

Dominic Sumpor -73kg – Seib (Can)

Mislav Ljubenkov -81kg – Raičević (Mne)/Riou (Fra)

Marko Kumrić -90kg – Bentot (Fra)

Marjan Urlić -100kg – Dell Anna (Ita)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *