Input your search keywords and press Enter.

Velika fotogalerija: [DUFF] Održane prve radionice i projekcije, danas veliko otvaranje

Iako je službeno otvaranje DUff-a u četvrtak navečer, od rano jutros u Kinu Sloboda održavao se program projekcija za djecu osnovnih škola, pod nazivom ‘Djeca biraju’, gdje su đaci do 14 sati odlučivali koji im se filmovi najviše sviđaju.

Od devet sati bilo je u Gimnaziji jako zanimljivo – počela je s radom Radionica animiranog filma koju vode Sandra Malenica i Hrvoje Selec iz VANIMA-e Varaždin, a od deset sati započele su s radom još tri radionice u Lazaretima – Radionica flm noir, koju vodi s. Ružica Dodig iz Učeničkog doma Paola di Rosa, Radionica igranog filma kojeg vodi Jane Alilović iz Udruge Luža, te Radionica dokumentarnog filma koju vodi Nikola Duper, također iz Udruge Luža.

Stoga, možemo reći kako je ‘nulti’ dan festivala protekao u pravom filmskom duhu! Danas, 15. listopada, očekuje nas isti program, ali obogaćen Radionicom filmskih maski (realne rane), koju vodi Denis Oštrošić iz MD Bapatuljak iz Slatine, s početkom u 10 sati u Lazaretima.

Danas popodne očekuje nas vrlo zanimljiv program nazvan ‘Škola u kinu’, a prva projekcija održat će se u 17 i 30 sati.

Veliko otvaranje održat će se u 20 sati u kinu Sloboda, nakon čega će uslijediti i prve projekcije, te koktel party s početkom u 21 i 45 u Luži.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *