Input your search keywords and press Enter.

Valamar za Opću bolnicu Dubrovnik

VALAMAR RIVIERA DONIRALA 10.000 KUNA ODJELU GINEKOLOGIJE I PORODNIŠTVA OPĆE BOLNICE DUBROVNIK

Valamar Riviera kroz „Veliko srce Valamara“, kao jedan od osam krovnih programa društveno odgovornog poslovanja kompanije, kontinuirano podupire udruge i inicijative u lokalnoj zajednici koje se bave brigom o najugroženijim i najpotrebitijim slojevima društva te ostale aktivnosti u društvu i zajednici čija je vrijednost i potreba neupitna. Unutar ovoga programa prošle je godine provedena i istoimena humanitarna akcija s ciljem širenja solidarnosti i pomaganja potrebitim članovima u zajednici tijekom kojega su u svim destinacijama prikupljane donacije. Jedna od donacija u okviru krovnog programa „Veliko srce Valamara“ namijenjena je i potpori radu Odjela ginekologije i porodništva Opće bolnice Dubrovnik.

Ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik doc. dr. sc. Marijo Bekić uručio je zahvalnicu Marinu Gulan, direktoru sektora prodaje, marketinga i upravljanja prihodima iz Valamar Rivijere za donaciju u iznosu od 10.000,00 kuna za nabavu osnovnog instrumentarija Odjela ginekologije i porodništva.

„Kroz svoje programe društveno odgovornog poslovanja Valamar Riviera se aktivno uključuje u život zajednice u kojoj posluje, s posebnim naglaskom na pomaganje potrebitima. Kroz donacijski program „Veliko srce Valamara“ osigurali smo sredstva kojima ćemo pomoći u opremanju najveselijeg odjela Opće bolnice i olakšati rad liječnicima i sestrama koji nesebično brinu o majkama i novorođenčadi“, istaknuo je Marin Gulan iz Valamara.

Ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik doc. dr. sc. Marijo Bekić je dodao: „Drago nam je da privatni sektor prepoznaje potrebe zajednice te se aktivno uključuje u njen život. Ili, u ovom slučaju, u mnoge nove živote koji se rađaju u ovoj bolnici. U Valamaru prepoznajemo vrijednog partnera i prijatelja naše bolnice te mu iskreno, u ime cijelog Odjela ginekologije i porodništva, kao i budućih roditelja, zahvaljujem.“

Inače, dubrovačka je bolnica na osmom mjestu po broju porođaja u Hrvatskoj tijekom jedne godine. Ispred su samo Zagreb s tri klinike, Split, Rijeka i Osijek.

Društveno odgovorno poslovanje u tvrtki Valamar Riviera sastavni je dio tradicije poslovanja u turizmu duge šest desetljeća i ukorijenjeno je u uvjerenju da je održivost poslovanja strateški cilj i ključni pokretač stvaranja nove vrijednosti. Kroz svojih osam važnih krovnih programa DOP-a Valamar se obvezao uložiti ukupno 2,5 % godišnjeg prihoda za projekte i aktivnosti unutar tih programa.
Odnosi s javnošću
Valamar Riviera d.d.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *