Input your search keywords and press Enter.

Valamar Riviera, vodeća turistička kompanija u Hrvatskoj, ponovno je slavila na Danima hrvatskog turizma održanima prošlog tjedna na Hvaru. Naime, Valamar Lacroma Dubrovnik Hotel 4* jedan je od tri najbolja kongresna hotela u Hrvatskoj za što je nagrađen Turističkim cvijetom, priznanjem koje Hrvatska gospodarska komora dodjeljuje najboljim gospodarskim subjektima u turističkom sektoru.

Obiteljskim hotelom godine proglašen je Valamar Collection Isabella Island Resort 4*/5* na otoku Sv.Nikola u Poreču, a najboljom plažom na Jadranu proglašena je Val Sundance Sandy Family Beach koja se nalazi u sklopu Valamar Collection Girandella Resorta u Rapcu. Ova nagrađena plaža u Rapcu uređena je 2017. godine u sklopu jedne od najvećih investicija u turizmu u Hrvatskoj.

Osim toga, Valamar Diamant Hotel je među najboljim hotelima s 4 zvjezdice, a Valamar Koralj Hotel među najboljim hotelima s 3 zvjezdice. Priznanje za jedan od najboljih stories hotela dobio je Valamar Collection Isabella Island Resort 5*, dok je Krk Premium Camping Resort 5* jedan od tri najbolja velika kampa na Jadranu. Osim toga, Valamar je imao finalista i u kategoriji za najbolji hotel godine na TOP 10 listi. Bio je to ponovno Valamar Collection Isabella Island Resort u Poreču.

Dvodnevni, najveći skup turističkog sektora koji organiziraju Ministarstvo turizma, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora održao se 24. i 25. listopada na Hvaru te je okupio gotovo dvije tisuće sudionika. Prve večeri su dodijeljene nagrade Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore u kategorijama za destinacije i atrakcije godine, nagrade poslovnom sektoru „Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku“ te nagrade za najbolje djelatnike u turizmu „Čovjek ključ uspjeha“, a druge večeri nagrade za deset najboljih u turizmu.

Odnosi s javnošću
Valamar Riviera d.d.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *