Input your search keywords and press Enter.

Uz Ljeto u Valamaru „Život nije siv“

Nakon sjajnog koncerta Plavog Orkestra koji je u petak rasplesao kamp Solitudo, raznoliki program Ljeta u Valamaru nastavlja se i u nadolazećem tjednu. Tako će vruću ljetnu noć na Trgu od fontane ovog petka, 3. kolovoza s početkom u 21 sat uljepšati koncert Mije Dimšić.

 

Višestruko nagrađivana Mia trenutno je jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica koja je u vrlo kratkom vremenu svojim talentom, pozitivom i pjesmama osvojila naslovnice brojnih časopisa i vrhove glazbenih top lista.

 

O kvaliteti Mijinog glazbenog izričaja govore i brojne strukovne nagrade. Tako se, uz nagradu za najbolju pjevačicu u 2017. godini po sudu Hrvatske diskografske udruge, Grand Prix 57. Splitskog festivala s pjesmom „Sunce, oblak, vjetar“, nagradu „Zlatni val“ za „Život nije siv“, najizvođeniju pjesmu s 56. Splitskog festivala, priznanje „Zlatna ploča“ za najprodavaniji album u Hrvatskoj na ovogodišnjoj dodjeli nagrada glazbenih nagrada „Porin“ „okitila“ s čak šest kipića. Za Mijine koncerte traži se karta više, a zašto je to tako, ne propustite saznati ovog petka na Trgu od fontane, a Valamar Riviera vas „časti“ besplatnim ulazom.

 

Ovaj tjedan ne propustite i Open Air Cinema projekcije u parku Maslinata gdje ćete u četvrtak s početkom u 21 sat moći uživati u sinkronizaciji animiranog filma „Neparožderi“, dok će nedjelja (također u 21 sat) biti rezervirana za toplu i dirljivu priču „Čudo“ s Juliom Roberts i Owenom Wilsonom u glavnoj ulozi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *