Input your search keywords and press Enter.

Grad Dubrovnik je u ponedjeljak 17. siječnja započeo s radovima prometnog uređenja Volantinove ulice i Ulice Baltazara Bogišića u Dubrovniku.

Cilj prometnog uređenja je ostvarenje primjerene razine sigurnosti odvijanja prometa za sve grupe sudionika, posebice pješaka zbog neposredne blizine osnovne škole, a projekt je dogovoren u suradnji s Osnovnom školom Marina Držića na što je izdana prethodna suglasnost Ministarstva unutarnjih poslova.

Projektom je predviđeno uklanjanje parkirališnih mjesta za vozila MUP-a na dijelu Volantinove ulice, od kolnog ulaza u Osnovnu školu Marina Držića pa do Ulice Baltazara Bogišića te na predmetnom dijelu napraviti pješačku stazu, dok će se parkiralište za vozila MUP-a označiti na dijelu ulice Baltazara Bogišića na zemljištu u vlasništvu škole. Parkirališno mjesto za osobe s invaliditetom zadržat će se na istoj poziciji.

Završetak radova vrijednih oko 50 tisuća kuna očekuje se do 24. veljače 2022., a provodi ih Upravni odjel za komunalne djelatnosti, promet i mjesnu samoupravu.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.