Input your search keywords and press Enter.

Uređenje zida na ulazu u Mokošicu

Gradonačelnik grada Dubrovnika Andro Vlahušić, zamjenik gradonačelnika Željko Raguž i direktorica DURA-e Andrea Novaković održali su danas sastanak s Đurom Saulanom, predstavnikom udruge Torcida Mokošica. Tema održanog sastanka bilo je oslikavanje zida na ulazu u gradsko naselje Mokošica.

 

Gradonačelnik Andro Vlahušić tijekom obilaska Mokošice u listopadu ove godine izdao je nalog nadležnim odjelima i ustanovama da ostvare dijalog sa stanovnicima i predstavnicima udruga za djecu i mlade iz Mokošice kako bi se zajedničkim djelovanjem uredio ulaz u najveće gradsko naselje.

Gradonačelnik u obilasku radova u Mokošici: kreću radovi na uređenju nogostupa i parka za ljubimce

Kako do dijaloga nije došlo, a u međuvremenu su se pojavili grafiti za čije iscrtavanje nije tražena suglasnost niti odobrenje, na održanom sastanku dogovoreno je kako će se postojeći grafiti ukloniti. Konačan izgled ulaza u Mokošicu definirat će se nakon što se sve strane usuglase.

Gradonačelnik Andro Vlahušić istaknuo je kako je njegov cilj da u ovom projektu sudjeluju svi stanovnici te da se ulaz u najveće gradsko naselje uredi kako je i primjereno jednom urbanom naselju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.