Input your search keywords and press Enter.

ZOE, prvi na svijetu virtualni osobni asistent za krstarenje, spreman je podići pružanje usluga na potpuno novu uzbudljivu razinu uz tehnologiju usmjerenu na goste koja će dodatno obogatiti odmor na krstarenju. Razvijena u suradnji s HARMAN i Samsung Electronics, ZOE je umjetna inteligencija (AI) koja se aktivira na glasovnu naredbu, nalazit će se u svakoj kabini, a pružat će informacije na čak sedam jezika. Moći će odgovoriti na stotinu pitanja o krstarenju te pružati informacije o brodskim uslugama, dati smjernice i prijedloge ili pak pomoći u rezervaciji usluge. Uređaj je vrlo jednostavno koristiti, potrebno je samo reći „OK ZOE“ i spremna je pomoći vam. Napredna značajka prepoznavanja glasa olakšava kontrolu i pristup informacijama koristeći samo glasovnu naredbu.

ZOE je novitet u industriji krstarenja i još jedan primjer kako MSC Cruises nastavlja napredovati uvodeći tehnologiju koja poboljšava iskustvo gostiju. ZOE će biti predstavljena na brodu MSC Bellissima, a potom će biti dostupna na svakom sljedećem novom brodu uključujući brodove MSC Grandiosa koja će biti krštena kasnije ove godine te MSC Virtuosa u 2020. godini.

ZOE se može pohvaliti naprednim audio sistemom s mikrofonima dalekog dosega i visokokvalitetnim profesionalnim zvučnicima koji pružaju odličan audio doživljaj. Gosti će uživati u brzom vremenu odaziva zahvaljujući integraciji vrhunskog četverojezgrenog procesora, a također će moći spojiti svoje mobilne telefone na ovaj uređaj koristeći Bluetooth kako bi uživali u glazbi, podcastima i više, izravno u vlastitoj kabini. U budućnosti će ZOE ponuditi još veću mogućnost personalizacije te će poprimiti nove oblike unutar MSC for Me platforme.  

ZOE je dizajnirana kako bi obogatila sustav MSC for Me i kao takva u interakciji je s televizijom koja se nalazi u kabini. Dugogodišnji partner Samsung Electronics dizajnirao je softver za sistem hotelskog menadžmenta koji omogućuje osobnom asistentu povezivanje s televizijom kako bi gostima pružio detaljnije informacije i druge usluge.

Kako bi ZOE mogla odgovoriti na brojna pitanja gostiju, programirana je i obučena za odgovaranje na više od 800 najčešće postavljanih pitanja, uz tisuće različitih varijanti svakog pitanja. Testiranje je provedeno za dizajn konverzacije, prepoznavanje govora i sposobnost pretvorbe govora u tekst i obrnuto, uz dodatak ostalih bihevioralnih, iskustvenih i izvedbenih testova. Kao jedno od karakteristika umjetne inteligencije, ZOE će nastaviti učiti i unapređivati svoje odgovore na temelju stvarne interakcije s gostima.

Dok ZOE djeluje kao virtualni osobni asistent za krstarenje dostupan 24 sata dnevno, ona nije zamišljena da zamijeni ljudsku interakciju između gostiju i posade, već da gostima pruži mogućnost fleksibilnosti i otkrivanja informacija iz udobnosti vlastite kabine.

Saznajte više o ZOE ovdje, a o brodu MSC Bellissima ovdje.

 

 

MSC krstarenja doo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.