Input your search keywords and press Enter.

Učenici OŠ Marina Getaldića ispunili su božićnim veseljem i lijepim željama za blagdane Dječji odjel Opće bolnice Dubrovnik i Dom za starije i nemoćne Domus Christi.

Unoseći radost božićnog duha među svoje vršnjake koji su ovih dana u bolnici učenici 2.b razreda posjetili su ih u pratnji učiteljice Snježane Viteškić, knjižničarke Ane Borić i ravnateljice Silvane Bjelovučić.

Tijekom cijelog prosinca učenici su izrađivali figure anđela u školi i sa obiteljima, koje su prilikom jučerašnjeg posjeta poklonili djeci na Odjelu. Izradili su 88 anđela kojima su razveselili djecu, roditelje i osoblje na Dječjem odjelu. Učenici su zauzvrat dobili poklon od bolničkog osoblja- nekoliko knjiga, lopte i puno slatkiša za Božić.

Vrijeme kada ljudi postaju bliži i misle o potrebitima ispunili su i učenici ostalih nižih razreda razveselivši naše starije sugrađane, unijevši dječji smijeh i žamor u Dom za starije i nemoćne Domus Christi. I oni su sa učiteljicama pripremili figure anđela koje su podijelili korisnicima Doma za uspomenu te su im uz pjesmu i recitaciju  izmamili osmjehe na lice.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *