Input your search keywords and press Enter.

U ponedjeljak svečani doček Đuke Pelcla nakon TEH maratona

U tijeku je 1.400 kilometara dug TEH MARATON od Iloka do Prevlake kojega će prehodati Đuka Pelcl, predsjednik Hrvatskog saveza CB radioklubova, članice Hrvatske zajednice tehničke kulture (HZTK) koja ove godine obilježava jubilarnu 70. obljetnicu djelovanja.

Dolazak gosp. Pelcla koji je volonterski propješačio cijelu Hrvatsku kako bi ukazao na važnost tehničke kulture u sklopu akcije TEH MARATON o kojoj više možete pročitati ovdje biti će 14. ožujka 2016. u gradu Dubrovniku čime će ujedno završiti ovaj podvig vrijedan divljenja.

Svečani doček uz popratnu press konferenciju održat će se u Dubrovačkim knjižnicama Dubrovnik (Cvijete Zuzorić 4), točnije u Saloči od zrcala s početkom u 10:00 sati u organizaciji Zajednica tehničke kulture županije Dubrovačko-neretvanske i grada Dubrovnika. U pratnji vozila Radio kluba Dubrovnik, HGSS-a, vozila službe 112 te Gradskog crvenog križa gosp. Đuku Pelcl dočekat će predstavnici Grada Dubrovnika i Hrvatske zajednice tehničke kulture ispred crkve Sv. Vlaha s početkom u 9:15h.

Foto: Večernji.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *