Input your search keywords and press Enter.

U organizaciji TZ Dubrovnika: Vrhunac ljeta za vrhunske ljetne zabave

Elafitsko otočje i Zaton bit će i predstojećih dana mjesto dobre zabave, jer se, u organizaciji TZ grada Dubrovnika nastavljaju odlične večernje zabave na Lopudu, Kalamoti,Zatonu dok je u Gružu u subotu 8. kolovoza Gruška noć.

Uvod u vruće ljetne zabave ovoga tjedna bit će koncert klasične glazbe na Lopudu, koji će se održati 6. kolovoza , u četvrtak, s početkom u 21 sat u crkvi sv. Nikole, kad će nastupiti Klavirski trio Dubrovnik s izvedbama skladbi hrvatskih skladatelja.

Na Kalamoti u Gornjem čelu, u petak 7. kolovoza, prava poslastica ispred crkve sv.Antuna! Koncert će izvesti Đani Stipaničev, iznimno poznati hrvatski pjevač, sjajnog vokala , izvođač brojnih poznatih hitova , ali i talijanskih kancona i opernih arija, uz Klapu Ragusavecchia. Za sve Kalamoteze i goste na Kalamoti ovaj koncert jamči ugodnu večer , izvrsnu glazbu i neponovljivu atmosferu.

Sljedećeg dana , u subotu 8. Kolovoza, kreće ciklus nastupa rado viđenih žonglera, bubnjara i akrobata skupine Kam-Hram , Prvi njihov nastup je na Kalamoti, u Donjem čelu na rivi s početkom u 21 sat. Sljedećeg dana, 9. kolovoza Kam-Hram izvest će svoj atraktivni program u Zatonu Velikom na rivi, 10. Kolovoza izvest će program na rivi u Suđurđu, a ciklus završavaju 11. kolovoza na Lopudu u 21 sat ispred Hotela Lafodia.

U Gružu u subotu 8.kolovoza – Gruška noć, festa koja svake godine okuplja brojne Dubrovčane, ali uljepša boravak i posjetiteljima na luksuznim jahtama i manjim brodovima na krstarenjima hrvatskom obalom. Domaći specijaliteti i zabava uz Alena Nižetića jamstvo su uspjeha ljetne gruške zabave koja redovito okuplja više tisuća posjetitelja, na zadovoljstvo organizatora iz Gradskog kotara Gruž, Grada Dubrovnika i TZ grada Dubrovnika.

Odaberite nešto za sebe i uživajte u ljetu!

Jelka Tepšić, voditeljica Odjela za komunikacijske taktike, TZ grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *