Input your search keywords and press Enter.

U Dubrovniku održana Eurojackpot Generalna skupština

U srijedu, 15. i četvrtak, 16. svibnja u Dubrovniku je održana Eurojackpot Generalna skupština, a Hrvatska Lutrija ugostila je predstavnike 32 lutrijske organizacije, iz 18 zemalja, koje zajednički priređuju ovu igru.

Generalne skupštine održavaju se svake godine u svibnju i studenom, a osim osvrta i glavnih zanimljivosti s prošle skupštine koja je održana u Njemačkoj, u Dubrovniku su se prolazile točke vezane uz moguće izmjene u samoj igri. Jedna od zanimljivosti je uvođenje još jednog izvlačenja pa bi, osim petkom, milijuni igrača čekali dobitke i utorkom.

Ono što će zasigurno razveseliti igrače diljem Europe pa tako i velik broj Hrvata je prijedlog da se maksimalni iznos Eurojackpota s dosadašnjih 90 milijuna eura poveća na 120 milijuna eura.

Dojmovi svih sudionika i više su nego pozitivni, a očarani ljepotom Grada obećali su kako drugi put u Dubrovnik dolaze kao turisti.

S obzirom na to da je prošlog petka Eurojackpot pogođen u Njemačkoj i Poljskoj, u večerašnjem izvlačenju igramo za 74 milijuna kuna.

 

Od 2012., otkada se Eurojackpot priređuje, glavni dobitak osvojen je 72 puta: 33 puta u Njemačkoj, 15 puta u Finskoj, 6 puta u Danskoj, po 3 puta u Norveškoj i Španjolskoj, po 2 puta u Sloveniji, Nizozemskoj, Švedskoj i Italiji te po jednom u Mađarskoj, Češkoj, Poljskoj i Hrvatskoj.
Zemlje koje sudjeluju u igri: Češka, Danska, Estonija, Finska, Island, Italija, Latvija, Litva, Mađarska, Nizozemska, Norveška, Njemačka, Poljska, Slovačka, Slovenija, Španjolska, Švedska i Hrvatska.

 

 

 

Služba za korporativne komunikacije i DOP

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *