Input your search keywords and press Enter.

U Dubrovniku će se u travnju 2021. godine održati ASTA DESTINATION EXPO 2021

Za proljeće 2021. odgođena ASTA, konferencija američkih stručnjaka u turizmu

Uslijed novih mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite, uzrokovanih epidemiološkom situacijom u Hrvatskoj, nažalost, konferencija „ASTA DESTINATION EXPO“, koja se u prosincu ove godine trebala održati u Dubrovniku, u Hotelu Valamar Lacroma, odgođena je za 15. – 18. travnja 2021. godine.

Konferencija „ASTA DESTINATION EXPO 2021“, koja će se uz potporu Hrvatske turističke zajednice i Turističke zajednice grada Dubrovnika održati u Dubrovniku, jedinstvena je prilika za promociju Dubrovnika i Hrvatske. Ugošćavanje brojnih američkih stručnjaka u turizmu u Dubrovniku, koji će na B2B sastancima direktno s hrvatskim pružateljima usluga u turizmu dogovarati poslove bit će neophodna optimistična poruka cijeloj putničkoj industriji na početku slijedeće turističke sezone.

Američko tržište je, odmah nakon britanskog, drugo najvažnije emitivno tržište za Dubrovnik te je 2019. godine u Dubrovniku boravilo 159 146 američkih turista (16 % više nego 2018. godine), a ostvareno je 442 256 noćenja  (15 % više nego 2018. godine).

Sandra Milovčević
Turistička zajednica grada Dubrovnika

pogled s Minčete na grad

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.