Input your search keywords and press Enter.

U DUBROVNIK STIGAO ASIAN DUB FOUNDATION!

+ 28.7. u Parku Orsula počinje Croatia Music Adventures +

+ predgrupa: SASSJA! +

 Članovi Asian Dub Foundationa poručili:

Ne propustite ovu priliku vidjeti nas uživo i u punom sastavu u jednom od najljepših kutaka na Zemlji, “Parku Orsula” u Dubrovniku.“

Danas u utorak, 28. srpnja, počinje prvi Croatia Music Adventures povodom kojega je po prvi puta u Dubrovnik stigla britanska senzacija – Asian Dub Foundation. Planirani početak koncerta je u 22 sata, no već od 21 sat na Parku Orsula, moći ćete se zagrijati uz zarazne beatove najboljeg ženskog MC-ja u regiji – Sassje.

„Croatia Music Adventuresu, bit će hrvatska premijera u sklopu turneje na kojoj promoviramo naš novi album “More Signal More Noise”. Ne propustite ovu priliku vidjeti nas uživo i u punom sastavu u jednom od najljepših kutaka na Zemlji, “Parku Orsula” u Dubrovniku. Prije našeg koncerta nastupit će Sassja, jedna od najboljih ženskih MC-a u Hrvatskoj. To će biti bez sumnje posebna noć, magično mjesto na moru s ograničenim kapacitetom, što će koncert učiniti posebno jedinstvenim. Očekujemo vidjeti i publiku iz Velike Britanije! Vidimo se tamo!“ – poručili su članovi Asian Dub Foundationa.

Oduševljenje nastupom u Parku Orsula nije krila niti Sassja, što zbog lokacije, što zbog Asian Dub Foundationa, što zbog saznanja da veliki broj Dubrovčana jedva čeka njezin nastup u svojem gradu.

„Cijela ideja CMA projekta mi je odlična, svaka čast! Asian Dub Foundation već dugo želim slušati live i velika je čast nastupati na istoj bini kao oni, pogotovo ako se ta bina nalazi na tako nestvarnoj lokaciji kao što je Park Orsula. Dubrovnik je divan, ADF legendarni, a ja ću dobro zagrijati atmosferu za show koji slijedi poslije mene!“ – rekla je Sassja.

Po prvi puta u Parku Orsula biti će postavljena kupola, što će ujedno biti  i novost u odnosu na do sada održane koncerte na toj lokaciji!

Samo 7 dana nakon Asian Dub Foundationa, 4. kolovoza dolazi karizmatični Talijan –  Mario Biondi. Predgrupa talijanskom Barryju Whiteu kako ga mnogi nazivaju, bit će grupa koja svojim live nastupima vraća u svijet starog, dobrog soula – Soul Shadows!

Asian Dub Foundation i Mario Biondi uputili su VIDEO pozdrave kojima najavljuju svoj dolazak na prvi Croatia Music Adventures.

Video pozdrave možete pogledati na sljedećem linku:

https://www.youtube.com/watch?v=DX9bf2X1PBc&feature=youtu.be

Informacije o ulaznicama:

Ulaznica za Asian Dub Foundation možete kupiti online putem www.eventim.hr i www.ulaznice.hr te na svim prodajnim mjestima oba sustava. Cijena ulaznice je još danas 240 kuna, dok će sutra na dan koncerta iznositi 270 kuna i moći će se kupiti ispred Parka Orsule od 20 sati.

Ulaznice za koncert Marija Biondija možete kupiti online putem www.eventim.hr i www.ulaznice.hr te na svim prodajnim mjestima oba sustava. Pretprodajna cijena iznosi 300 kn dok će na dan koncerta, ukoliko preostane ulaznica, iznositi 350,00 kn.

U slučaju vrlo nepovoljnih vremenskih uvjeta, koncerti će biti prebačeni u športsku dvoranu Gospino polje zbog zahtjevnosti produkcije. Organizator zadržava pravo izmjene lokacije i ulaznice nije moguće vratiti. Informaciju o premještanju koncerta izvršit će putem medija i putem svojih kanala informiranja ( web, facebook, mailing lista ).

 Prodajna mjesta značajna za Dubrovnik su sljedeća:

Tisak Media Dubrovnik
TISAK KIOSK Hotel Lero
Tisak kiosk Autobusni kolodvor
Restaurant Cafe Dubravka
Turistički Informativni Centar Dubrovnik

Sve informacije o ulaznicama i samom projektu možete pronaći na www.croatiamusicadventures.com ili na facebook stranici Croatia Music Adventuresa.

*

Obavijest za večeras – ADF @ Park Orsula:

Polazak autobusa za Asian Dub Foundation je u 20:00 sa glavnog kolodvora. Također staje na stanici kraj Grawe-a, Ilijinoj Glavici te na Žičari. Autobus je uključen u cijenu karte.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *