Input your search keywords and press Enter.

Nakon “japanskog dana” u Lazaretima i uživanju u anime filmu “Porco Rosso” i sushi zalogajima, petak, 23. studenoga se program nastavlja novim zanimljivim događanjima.

U 11:00, u Lazaretima je besplatno predavanje o 3D printanju koje će održati profesorica Kristina Škaler. Iznenadit ćete se kad saznate koliko vam tehnologija 3D printanja može pomoći u poslu i svakodnevnom životu.

Nakon predavanja, od 13:00 je radionica za djecu Magija 3D printanja, posebno osmišljena za uzrast od 5. do 8. razreda osnovnih škola, na kojoj će djeca naučiti kako isprintati 3D model Orlanda.

Filmski pub kviz počinje u 18 sati, broj ekipa je ograničen, a mjesta je ostalo još vrlo malo.

U 20:30 je projekcija filma Ucjena u krvi / Ransom in Bloodiz 1989. godine. To je akcijski film o djeci bivših američkih vojnika u 2. svjetskom ratu, koja pretražuju Francusku rivijeru i Jadransku obalu u nadi da će naći bivšeg zapovjednika njemačkog logora i osvetiti smrt svojih roditelja. Snimljen je gotovo u cijelosti u Dubrovniku, a neke scene su toliko “uvjerljive” da film možemo svrstati i pod komediju.

Za ukusne zalogaje tijekom gledanja filma pobrinula se Mala Truba.

Ulaz na sva događanje je besplatan.

Više informacija o manifestaciji i rasporedu ovogodišnjeg izdanja “Tišine Molim!” možete pronaći na službenoj stranici festivala tisinamolim.com i na Facebook stranici Tišina Molim.

 

 

Marko Soče

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *