Input your search keywords and press Enter.

Imate li dobre predmete u Vašem domaćinstvu koje Vam nisu više potrebni, ali koje bi bilo šteta samo baciti?

Ti predmeti mogli bi biti nekome od koristi! Umjesto da ti predmeti sakupljaju prašinu u vašem ormaru, molimo Vas da ih donirajte za humanitarnu svrhu.

Dubrovački Klub Stranaca poziva sve Dubrovkinje i dubrovčane na suradnju u našoj sljedećoj humanitarnoj akciji. Sakupljamo donacije rabljenih kućanskih predmeta u dobrom stanju za našu šestu po redu prodaju rabljenih predmeta ili već poznati tradicijonalni “second hand sale” (npr. odjeća, kućanske potrepštine, ukrasi, mali aparati, itd.).

Prihod akcije biti će doniran Dječijem odjelu Dubrovačke bolnice za kupnju električnog inhalatora za djecu astmatičare, te za OŠ Marina Držića, Škola s posebnim programom u svrhu nabavke pomagala za djecu sa govornim poteškoćama.

Ako želite pokloniti predmete za prodaju, molimo donesite predmete u Art Radionicu Lazareti u:

* srijeda 30. Rujan

* četvrtak 1. Listopad

* petak 2. Listopad

od 10 do 18 sati.

Svi predmeti moraju biti čisti i u ispravnom stanju. Moguće je preuzimanje predmeta na vašoj adresi, uz dogovor telefonom (samo srijedom i četvrtkom). Kontakt tel. 091- 303-5535.

Sama prodaja ce biti odrzana 3. i 4. Listopada na Art Radionicu Lazareti.

Za one koji još neznaju, Dubrovački Klub Stranaca od 2009. godina pridonosi dobrobiti čitave zajednice u Dubrovniku i okolici, kroz razne akcije humanitarnog karaktera i kulturno društvene događaje. članovi kluba dolaze iz cijeloga svijeta i odabrali su Dubrovnik ili je Dubrovnik odabrao njih kao stalni dom.

Rebecca Charry Roje, Dubrovački Klub Stranaca

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *