Input your search keywords and press Enter.

Svečane promocije na UNIDU

Svečane promocije prvostupnica/prvostupnika, magistra/magistara struke, diplomiranih medicinskih sestara i tehničara te sveučilišnih specijalista Sveučilišta u Dubrovniku upriličit će se u Hotelu Valamar Lacroma u petak, 16. veljače 2018.

U 10 sati održat će se svečana promocija prvostupnica i prvostupnika Pomorskog odjela, Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, Odjela za elektrotehniku i računarstvo, Odjela za akvakulturu, Odjela za komunikologiju, Odjela za umjetnost i restauraciju i stručnog studija Sestrinstvo.

U 13 sati održat će se svečana promocija magistra i magistara struke Pomorskog odjela, Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, Odjela za elektrotehniku i računarstvo, Odjela za akvakulturu, Odjela za komunikologiju, Odjela za umjetnost i restauraciju, diplomiranih medicinskih sestara i tehničara te sveučilišnih specijalista Sveučilišta u Dubrovniku.

Ukupno će biti promovirano 180 prvostupnika, 110 magistara struke, 11 diplomiranih medicinskih sestara i tehničara te 3 sveučilišna specijalista.

Na svečanim promocijama nagradit će se najbolji studenti Rektorovom nagradom i diplomama cum laude i summa cum laude.

Sandra Buratović Maštrapa
Ured za odnose s javnostima

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.