Input your search keywords and press Enter.

Suvremena japanska grafika u Maloj stvaraonici

Edukativno-likovni program Mala stvaraonica održat će se u subotu, 1. kolovoza u Umjetničkoj galeriji Dubrovnik, a inspiracija za ovu radionicu bit će izložba Suvremena japanska grafika na kojoj su izložene originalne suvremene japanske grafike čak 32 japanska grafičara.

Sudionici će se na radionici upoznati sa tradicionalnim grafičkim tehnikama, a na odabranim primjerima izloženih radova proučavat će kombinacije više tehnika, kao i sam spoj tradicionalnog i modernog umjetničkog jezika. Kako bi sam proces izrade grafike bio jasniji, mali će se kreativci i sami iskušati u tehnikama otiskivanja: monotipiji i linorezu.

Kreativne radionice pod nazivom Mala stvaraonica prate izložbeni program galerije i namijenjene su djeci od 7 do 11 godina. Odvijaju se u terminu od 11:00 do 12:30 sati u prostorima Umjetničke galerije Dubrovnik, a voditeljica je povjesničarka umjetnosti Maris Stanović.

Na svaku se radionicu potrebno prijaviti unaprijed, najkasnije do petka do 12:00 sati prije radionice i to na email adresu: edukacija@ugdubrovnik.hr. Više informacija možete potražiti na web stranicama Umjetničke galerije Dubrovnik.

Radno vrijeme: svaki dan, osim ponedjeljka, od 09-20 sati

Umjetnička galerija Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.