Input your search keywords and press Enter.

Sutra Hrvatsko-poljski gospodarski forum u Dubrovniku

Hrvatsko-poljski gospodarski forum u Dubrovniku će se održati u organizaciji Hrvatske gospodarske komore 12. svibnja s početkom u 9 sati, u hotelu Kompas, u okviru programa V. Foruma poljskih i hrvatskih regija.

 Forum poljskih i hrvatskih regija susret je poljskih i hrvatskih predstavnika regionalne samouprave i gospodarstvenika koji se organizira već petu godinu zaredom, a organizatori ovogodišnjeg Foruma su Hrvatska zajednica županija, Savez vojvodstava Republike Poljske i Dubrovačko-neretvanska županija, uz partnerstvo Hrvatske gospodarske komore, Grada Dubrovnika, Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije i Turističke zajednice Grada Dubrovnika.

Kako bi hrvatskim tvrtkama pružili mogućnost direktnog kontakta s poljskim potencijalnim partnerima, Hrvatska gospodarska komora 12. svibnja organizira Hrvatsko-poljski gospodarski forum na kojem će se održati B2B razgovori hrvatskih i poljskih tvrtki.

Na forumu će nazočiti predsjednik Hrvatskog sabora Željko Reiner i predsjednik Senata Republike Poljske Stanisław Karczewski.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *