Input your search keywords and press Enter.

Student Prohibition Party u Revelinu

Posljednja studentska zabava prije ispitnih rokova donosi odličan program i veliku proslavu za studente, ali i sve ostale željne zabave.

ESN Dubrovnik u suradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta u Dubrovniku, RIT-om, DIU Libertasom i Unidu Radijem u duhu prohibicije organizira jednu od posljednjih studentskih zabava u ovoj akademskoj godini. Prohibition Student Party održava se 12. svibnja u sklopu jubilarne 10. Nacionalne platforme ESN-a Hrvatska u Dubrovniku.

Ovog petka, 12. svibnja, organizacijski tim studenata u suradnji s CC Revelin pobrinuti će se da se dobro zabavite, ali ujedno i odgovorno konzumirate alkoholna pića. Akrobacije i plesne izvedbe profesionalnih plesačica, odličan glazbeni odabir studentskog DJ Time Jacka i posebni vizualni efekti, dio su programa koji se sprema za petak.

Svima je dobro poznato koliko je mamurluk grozna stvar, a s obzirom na to u pripremi je Responsible squad u kojem će hostese biti zadužene da pomoću profesionalnih alkotestova izmjere količinu promila u krvi. Odgovornim ispijanjem alkohola dobivate priliku da osvojite bogate nagrade. Također, svima će biti dostupno osvježenje u bilo koje doba večeri s besplatnim bocama vode i grickalicama!

Ovo je samo jedna u nizu proslava u suradnji s CC Revelinom koji u posljednje vrijeme postaje često mjesto na kojem se studenti zabavljaju usprkos svim fakultetskim obvezama. Tako su već i budući partiji za nadolazeću akademsku godinu u planu, a osim zabave Studentski zbor trudi se poboljšati status svih studenata Sveučilišta u Dubrovniku, kako kroz zabavu, tako i kroz kulturne, društvene, obrazovne i mnoge druge sadržaje koji će uslijediti u nastavku ovog i sljedećeg semestra.

PR tim ESN-a Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *