Input your search keywords and press Enter.

Stand up komedija vraća se u Dvorište TUP

Dubrovački, zagrebački i mostarski komičari nasmijat će vas do suza novim forama 

Godinu dana nakon pokretanja stand up comedy scene u Dubrovniku, Marina Orsag ponovo se vraća u naš grad kako bi ponovo nasmijala građana i građanke Dubrovnika. Uz nju stiže i mostarski kolega Igor Drljo, a ponovo će priliku za pokazivanjem svog talenta dobiti i dubrovački komičar u nastanku, Davor Novevski. U četvrtak, 11.8. u Dvorištu TUP, očekuje vas odličan show u kojem možete uživati u novim forama navedenog trojca, te u improvizacijskoj komediji Marine i Igora.

O stand up komediji već skoro sve znate, a komedija improvizacije ili improv predstavlja scensku formu u kojoj se sve smišlja na samoj sceni tijekom nastupa.
Spontani nastupi, koji su svaki puta novo i posebno iskustvo, odvijaju se ispred gledatelja koji su vrlo bitan dio cijelog nastupa sa svojim prijedlozima i komentarima. Publika je najbitnija u predstavi jer upravo publika sudjeluje u izgradnji priče.

Upad je 50kn, a ulaznice su u pretprodaji na blagajni Muzeja Crvene povijesti ili ih možete rezervirati ulaznice@studiosmijeha.hr.

Veseli nas što stand up scena u Dubrovniku sve više raste, podržite i vi svojim dolaskom ovaj odličan obllik zabave.

Vidimo se u TUP-a!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.