Input your search keywords and press Enter.

Stand up komedija u Lazaretima

Nedjelja 24.4 od 21h Lazareti (ulaznica: 30kn)

Zagrebačka produkcija Komedija s nogu – Stand Up Comedy surađuje s mrežom stand-up komičara iz cijele regije te s onima iz ostatka svijeta. Pored televizijske produkcije pod nazivom „Komedija s nogu 3u1“ i klupskih večeri širom Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Srbije i Crne Gore, ova produkcija stoji iza brojnih gostovanja na festivalima i teatarskim ustanovama.

Pedja Bajović (Stand Up) – ZAGREB

Jedan je od pokretača scene stand-up komedije te je aktivno angažiran u razvoju regionalne mreže ‘komičara s nogu’. Sa svojih 40 i kusur, Pedja Bajović je, zasad, obišao 19 zemalja i njima preko stotinu gradova, nastupajući na hrvatskom, ali i engleskom jeziku.

Producent je koji je u međuvremenu je bio vodio prvu zagrebačku stand-upcomedy skupinu SVE5 (2007-2008.), a danas je to produkcija Komedija s nogu s kojom je proizveo prvi domaći stand-upcomedy DVD izdanje ‘”Komedija s nogu/…BO CKOПJE” (2011.). Bio je producentom prve ikada nacionalne turneje stand-up komedije u Hrvatskoj (2009.), ali i prve regionalne turneje sa svojom geografsko-biografskom predstavom S NOGU* (2012.)

Također, prvi je regionalni stand-up komičar koji je nastupio na jednom međunarodnom takmičenju – Seattle International ComedyCompetition 2012. Dodajmo tu i nagradu za najboljeg veterana Adria regije (Adria ComedyAwards 2014) i TV serijal “Komedija s nogu 3u1 (2015) i dobit ćete sliku njegovog rada.

Omer Hodzic – Stand Up – MOSTAR

Njega ne zanima što je bilo, i ne zna što će biti. On živi sada. Prije nego što je postao stand-up komičar, bio je socialno retardiran, toliko da se čini da ni u komunizmu ne bi imao drugove!

To se do danas nije puno promijenilo, ali sada mu se bar ljudi smiju kada priča svoje lude istine, jer misle da se šali. Ali, on se ne šali, a pritom im još i uzme novce! Profesionalac.

Andrija Dabanović – PODGORICA

Po mnogima prvi pravi stand-up komičar u Crnoj Gori. Dugogodišnja potraga za kolegom u toj zemlji rezultirala je njegovim uključenjem u regionalnu mrežu stand-up komičara i brojnim gostovanjima.

Iako mahom obojene crnogorskom realnošću, njegove teme su univerzalne – veze, ljubav, strahovi i šta nas najviše raduje! On zna koja je najgora stvar koja vam se može desiti na sastanku, čime se studenti mogu hraniti a da ne umru, kome je Amfilohije lajkao slike…

 

stand up

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *