Input your search keywords and press Enter.

Srebrne košarkašice na prijemu kod zamjenice Tepšić

Povodom osvajanja srebrne medalje na Svjetskim školskim sportskim igrama, zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić i zamjenik pročelnika Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić primili su danas u Velikoj vijećnici košarkašice Osnovne škole Ivana Gundulića.

Uz mlade košarkašice, prijemu su nazočile njihove trenerice Ana Dedo i Alma Majstorović te ravnateljica Vedrana Elez.

Naime, Svjetske školske sportske igre održane su koncem rujna u Beogradu, a košarkašice iz Gruža nakon sjajnih i uvjerljivih pobjeda u finalu su poražene od košarkašica iz Ukrajine.

U ovoj su prigodi zamjenica Tepšić i zamjenik pročelnika Katičić čestitali  košarkašicama, trenericama i ravnateljici, usuglasivši se kako je ovo zavidan uspjeh za dubrovački školski sport.

„Jako nam je drago da ste danas tu s nama. Iznimno smo ponosi i radosni što je srebrna medalja pripala upravo dubrovačkim učenicama ujedno i sportašicama. Ostanite i dalje vrijedne, ambiciozne i uporne kao i do sada, jer vidite kako se zalaganje zaista isplati, a to ste i dokazale osvajanjem srebrne medalje na svjetskom natjecanju“, istaknula je zamjenica Tepšić u svom govoru.

Svoje zadovoljstvo ovim sjajnim rezultatom iskazala je i ravnateljica Osnovne škole Ivana Gundulića Vedrana Elez koja je kazala kako su mlade košarkašice Dubrovnik i njihovu školu predstavile na uistinu dostojanstven način.

Doris Alavija

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *