Input your search keywords and press Enter.

Srđ je Grad: Dobra komunikacija donosi rješenja

Maro Kristić o problemima otpada i azila za pse

Obzirom na dva velika problema s kojima se Dubrovnik suočio u posljednjih nekoliko mjeseci, najprije vezano uz nemogućnost prijevoza otpada kroz Neum, a onda i po pitanju sudbine azila, želimo upoznati javnost da je KLGB Srđ je Grad preko svog saborskog zastupnika, gospodina Mara Kristića, nedavno pokrenuo razgovore najprije s gospodinom Dobrovićem iz Ministarstva za zaštitu okoliša i prirode, a potom s nadležnim službom Ministarstva poljoprivrede.

Kao rezultat ovih razgovora otpad se opet nesmetano prevozi kroz Neum, a Grad Dubrovnik ponovno ima priliku konačno i trajno riješiti pitanje zbrinjavanja pasa.

Upravo po pitanju pasa, KLGB Srđ je Grad se više puta javno očitovao i putem medija i na sjednicama Gradskog vijeća, osuđujući kontinuirani nemar gradonačelnika Vlahušića, koji je kulminirao prošlogodišnjim pokušajem prisilnog odvoženja pasa sa Žarkovice u vrijeme božićnih blagdana.

I ovim putem apeliramo na pojačane napore k nalaženju trajnog rješenja u smislu novog i adekvatnog zemljišta za izgradnju azila. 

Upravo zbog susretljivosti i angažiranosti Ministarstva zaštite okoliša i prirode te Ministarstva poljoprivrede želimo se javno zahvaliti na pomoći i poželjeti da ovo postane dobar primjer pozitivne prakse.

KLGB Srđ je Grad

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *