Input your search keywords and press Enter.

Dubrovnik je Novu godinu dočekao uz koncertni spektakl koji je priredio legendarni hrvatski rock bend – Parni valjak te uz spektakularan vatromet točno u ponoć. Uslijedio je prvi valcer i čestitka gradonačelnika Mata Frankovića.

Prepun Stradun ispratio je Staru, i dočekao Novu 2020. uz kultni bend koji je na jednoj od najljepših pozornica svijeta priredio doček za pamćenje. Nakon ponoćnog odbrojavanja uslijedio je impresivni vatromet koji je potrajao više od 5 minuta, oduševivši tako nekoliko tisuća ljudi koji su Novu godinu odlučili dočekati upravo na Stradunu. Nakon vatrometa se tradicionalno uz skladbu La musica di notte zaplesao i prvi valcer.

Kao predgrupa Parnom Valjku nastupili su Ante Gelo band tegosti Iva Ajduković, Alen Đuras i Bruna Oberan, mlade zvijezde popularnih televizijskih show-ova The Voice i A strana koji su zagrijali atmosferu u povijesnoj jezgri grada.

Sinoćnjii doček Nove godine predstavlja vrhunac bogatog programa 6. Dubrovačkog zimskog festivala u organizaciji Grada Dubrovnika, Turističke zajednice grada Dubrovnika i Dubrovačkih ljetnih igara.

U srijedu, 1. siječnja prvog dana 2020. točno u podne na Stradunu,Dubrovački simfonijski orkestar pod ravnanjem izraelskogdirigenta Noama Zurra izvest će najljepše valcere i polke iz repertoara obitelji Strauss na tradicionalnom novogodišnjem koncertu pod nazivom Orlandov bal. Posjetitelji će moći uživati u glazbi uz kamenice i pjenušac u organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika. Prvu večer nove godine, na Stradunu će u 21 sat nastupom uveličati jedna od najpopularnijih hrvatskih klapa – klapa Iskon.

 

Dubrovačke ljetne igre

Ured za marketing i odnose s javnošću

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *