Input your search keywords and press Enter.

SLAVNI TURSKI FOTOGRAF AHMET ERTUĞ IZLAŽE U DUBROVNIKU

UGD poziva na otvorenje izložbe slavnog turskog fotografa s međunarodnom reputacijom, Ahmeta Ertuğa u Umjetničkoj galeriji Dubrovnik, 14. prosinca 2017. u 19 sati.

Ova je izložba jedan od najznačajnijih i najzahtjevnijih projekata u kulturnom kalendaru Hrvatske u ovoj i nadolazećoj godini, koji je ostvaren sredstvima grada Dubrovnika uz sponzorsku potporu partnera: Turkish Airlines, Rixos Libertas Dubrovnik i Turski kulturni centar “Yunus Emre”.

Povodom otvorenja, Umjetnička galerija Dubrovnik organizira konferenciju za pozvane medije, 14. prosinca u 10 sati u Centralnoj dvorani na kojoj će prisustvovati umjetnik Ahmet Ertuğ, ravnatelj i kustos izložbe Umjetničke galerije Dubrovnik Marin Ivanović, kustosica izložbe Jelena Tamindžija, predstavnici grada Dubrovnika i sponzorskih partnera u projektu.
Organizatori ovog velikog projekta govorit će o procesu ostvarenja izložbe ”Točka iščeznuća” te o uspješnoj suradnji kulturne institucije sa sponzorima koji su ovaj projekt prepoznali kao vrijedan, o čemu najbolje govori podatak da je ova izložba uvrštena među 5 najznačajnijih i najiščekivanijih svjetskih izložbi u časopisu Turkish Airlinesa za 2018. godinu uz izložbe u Londonu, Amsterdamu, Istanbulu i Tokiju.

Cilj je ove konferencije u Dubrovniku okupiti najčitanije lokalne i nacionalne medije. Povodom otvorenja izložbe, poznati Fying chef g. Engin Canpolat pripremit će poznate turske specijalitete.

Umjetnička galerija Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *