Input your search keywords and press Enter.

Skrillex na otvaranju Sea Dance Festivala u Budvi

Jedna od najznačajijih glazbenih ikona današnjice, Skrillex, nastupit će 14. srpnja na plaži Jaz, na spektakularnom otvaranju Sea Dance festivala.

S ukupno osam osvojenih Grammy nagrada Skrillex trenutno drži rekord među izvođačima elektronske muzike i jedan je od pet najplaćenijih elektronskih glazbenika na Forbesovoj listi. Skrillex nadilazi svoj žanr i kao službeno jedan od deset najutjecajnijih muzičara današnjice na “Billboard Social 50” listi se nalazi s preko četiri milijarde YouTube pregleda, 20 milijuna Facebook fanova, pet milijuna na Twiteru i četiri milijuna pratitelja na Instagramu, ispred zvijezda kao što su Madonna, Calvin Harris i drugi.

Ovaj višestruko nagrađivani američki producent 2014. je održao jedan od najposjećenijih i najzapaženijih nastupa u povijesti glavne pozornice Exita, kada je oduševljen festivalom i atmosferom na tvrđavi odlučio ostati i zatvoriti Dance Arenu, ali i zadržao privatni avion da bi proveo još nekoliko dana na festivalu i u Novom Sadu! Predivan ambijent plaže Jaz, fantastična atmosfera s prošlogodišnjeg rekordnog izdanja budvanskog festivala, kao i sjajni utisci sa nastupa na Exitu 2014. godine, bili su više nego dovoljan razlog da Skrillex potpuno izmjeni plan turneje zbog dolaska u Budvu i nastupa na Sea Dance Festivalu!

Skrillex, čije je puno ime Sonny John Moore, glazbenu karijeru je počeo kao pjevač i gitarist kultne američke grupe From First To Last s kojima je čak išao i na Warped turneje u periodu od 2004. do 2007. Ubrzo potom kreće u samostalne vode kao izrazito talentiran producent i za veoma kratko vrijeme je postigao planetarnu popularnost zahvaljujući singlovima “Scary Monsters and Nice Sprites” i “Bangarang” te kroz različite projekte s brojnim velikanima elektronske scene. Tijekom protekle godine, zajedno s drugim hitmejkerom Diplom, izdao je album pod nazivom Jack Ü, što mu je na nedavnoj dodjeli Grammy nagrada, donijelo nove dve zlatne gramofonske statue i to za najbolju dance numeru “Where Are You Now” napravljenu u suradnji s Justinom Biberom, kao i za najbolji dance album “Skrillex and Diplo present Jack Ü”. Skrillex kroz svoje, uvijek vrhunski isproducirane nastupe, pokreće razmjenu moćne, nezaustavljive energije za koju sâm često kaže da je ono što čini njegove nastupe zaista spektakularnim.

 

ULAZNICE

Ulaznice za Exit prodaju se po cijeni od 460 kn, a Sea Dance od 285 kn, dok cijela Exit Avanturu stoji samo 540 kn, što je ušteda od 60% u odnosu na završnu cijenu. Ulaznice su dostupne na Entrio online i na njihovim prodajnim mjestima. Putem stranice exittrip.org prodaju se i turistički aranžmani koji sadrže ulaznicu i smještaj od 79 € za Exit ili 99 € za cijelu Exit Avanturu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *