Input your search keywords and press Enter.

Najjužniji open air festival u Hrvatskoj „zapalio“ je plažu Banje! SIGMA je oduševila fenomenalnim setom od sat i pol u kojem su uživali brojni Dubrovčani, Zagrepčani, ali i strani ljubitelji elektronske glazbe koji su stigli iz Francuske, SAD-a, Španjolske, Velike Britanije, Australije i brojnih drugih zemalja.

Plaža Banje koja je izgledala bolje nego ikad, gorjela je uz Sigmine prepoznatljive hitove kao što su „Nobody to love“, „Coming home“ „Changing“, „Glitter ball“ i brojni drugi zbog kojih su najpoznatji bass duo na svijetu. Odlična komunikacija s publikom doživjela je vrhunac u trenutku kad su brojni fanovi SIGME zaplesali na pozornici, a do potpunog usijanja fenomenalno ih je vodio izvrsni MC Justyce.

Pored ovog nastupa koji je oduševio publiku na glavnoj dubrovačkoj plaži, program se preselio samo nekoliko metara dalje, u LAZARETE gdje su za vrhunsku elektroniku bili zaduženi ANADA, RESSLESS i AMIRALI.
Dok su na plaži Banje tekle pripreme za nastup SIGME, na Mrtvom moru na Lokrumu nastupio je popularni nizozemski DJ MAESTRO koji je predstavio najnoviju soul / funk kompilaciju Nine Simone pod imenom „DJ Maestro Presents Nina Simone Little Blue Girl Remixed!“
Večeras na Banjama nastupa headliner drugog dana festivala – CLEAN BANDIT u formi DJ seta. Ovi miljenici publike sa svojim mega hitom „Rather be“ doslovno su poharali radijske etere diljem svijeta, a danas će s tom, ali i drugim vrhunskim pjesmama ponovo dovesti brojne posjetitelje na plažu s najljepšim pogledom na Jadranu.

Ovo je prva hrvatska sezona open air festivala na nekoliko floorova, a s obzirom na vruću atmosferu koju CMA CORONA SUNSET donosi, nema sumnje da će uz Japan, Veliku Britaniju, Meksiko, Dubai, Indiju, Australiju i druge zemlje i Hrvatska postati standardni domaćin ovog planetarno popularnog događaja.
Ulaznice za večerašnji nastup Clean Bandit DJ seta, po cijeni od 150 kuna možete cijeli dan kupiti na ulazu u plažu Banje ili putem sustava Eventim (www.eventim.hr).
Neka od prodajnih mjesta u sustavu Eventim su Tisak kiosci, Petrol BP, Exclusive Change mjenjačnice, a cijeli popis možete pronaći OVDJE.
Sve informacije pratite i dalje na: http://www.croatiamusicadventures.com/
Facebook profilu CMA
Facebook Eventu CMA

Menart d.o.o.
fotograf: Božo Radić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *