Input your search keywords and press Enter.

Sastanak o studentskom domu i novoj adresi Rektorata

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić i pročelnica Upravnog odjela za nekretnine Branka Vukić održali su  radni sastanak s rektoricom Sveučilišta u Dubrovniku Vesnom Vrtiprah i njenim suradnicima – predsjednikom Povjerenstva za pripremu investicije izgradnje Studentskog doma Mateom Milkovićem i  prodekanom za međunarodnu suradnju i znanost Vlatkom Lipovcem.

Prvenstveno se na sastanku razgovaralo o ulozi Grada Dubrovnika u projektu izgradnje Studentskog doma u Čokolinu, ali i o smještaju Rektorata u ljetnikovcu Crijević-Pucić, s obzirom na skori istek ugovora o davanju nekretnine na korištenje.

Razgovarajući o mogućnosti produljenja Ugovora o davanju nekretnine na korištenje za smještaj Rektorata u ljetnikovcu Crijević Pucić dogovoreno je da će Sveučilište i Dubrovački simfonijski orkestar obaviti međusobne razgovore, uvažavajući promijenjene okolnosti i opravdanost zahtjeva obje strane. Odluku o zahtjevu Sveučilišta o obnavljanju Ugovora na razdoblje od idućih 10 godina Gradsko vijeće Grada Dubrovnika treba donijeti do isteka postojećeg ugovora. Isti je krajem 2014. dodatkom produljen na razdoblje od godine dana.

 

 

više na www.dubrovnik.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *