Input your search keywords and press Enter.

Samsung zainteresiran za suradnju s Gradom Dubrovnikom

Gradonačelnik Grada Dubrovnika, Andro Vlahušić i direktorica Dubrovačke razvojne agencije DURA-e Andrea Novaković, a na inicijativu dubrovačke tvrtke Intuit,  primili su u ponedjeljak  predstavnika tvrtke Samsung Electronics Damona Crowhursta, direktora razvoja za Europu.

Na radnom sastanku bilo je riječi o mogućnostima poslovne suradnje, pa se tako razgovaralo o zajedničkim aktivnostima u okviru projekta Smart City, partnerstvu kroz sponzorstvo Dubrovačkih ljetnih igara ili pak na suradnji u području gradskih projekata poput Dubrovačke kartice, javnog gradskog prijevoza ili Dubrovačkih muzeja.

Posjet predstavnika Samsunga upriličen je u Dubrovniku zahvaljujući velikom interesu niza klijenata, a počevši od hotelskih kuća pa do javnih ustanova i poduzeća. Usluga koja se nudi je promocija putem digitalnog marketinga prema posjetiteljima posredstvom Samsungovih LED ekrana čije sadržaje za lokalno tržište priprema tvrtka Intuit d.o.o.. U ponudi su i specifična hotelska rješenja, poput IPTV sustava tvrtke Samsung, što je novost ove tvrtke na europskom, a time i hrvatskom tržištu.

Inače, tvrtka Intuit d.o.o. postinkubacijski je stanar poduzetničkog inkubatora “Tvornica ideja” kojim rukovodi DURA, a sada već u svojoj četvrtoj godini poslovanja sklapa izuzetno atraktivne i tehnološki razvijene poslove.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *