Input your search keywords and press Enter.

Sajam rabljenih knjiga i udžbenika 18.6.

Dana 18. lipnja (subota) od 9:00 do 12:00h na šetnici između Vukovarske i ulice Dr. Ante Starčevića održava se Sajam rabljenih knjiga i udžbenika.

Zainteresirani mogu prodavati udžbenike i knjige na hrvatskom i stranim jezicima. Svatko sam određuje cijene svega što prodaje. Uz prodaju, knjige se na Sajmu mogu i razmjenjivati i poklanjati. Prodaju onih knjiga i udžbenika koje ne mogu prodavati sami vlasnici jer nisu u Dubrovniku, rade, bolesni su ili slično, organizirat će Europski dom Dubrovnik.

U svrhu pripreme banaka na kojima će se knjige prodavati obvezna je pismena prijava putem fb stranice Klub za mlade grada Dubrovnika, e-pošte info@edd.hr ili na 098/345-140.

Sajam rabljenih knjiga i udžbenika organizira udruga Europski dom Dubrovnik kroz program Kluba za mlade Drito. Uz poticanje korištenja rabljenih knjiga i udžbenika, cilj je i promicanje pješačke zone između Vukovarske i ulice Dr. Ante Starčevića kao mjesta za druženje i održavanje događanja od interesa za građane i posjetitelje Dubrovnika.

Sajam se održava uz potporu Grada Dubrovnika.

 

Sajam rabljenih knjiga B1

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *