Input your search keywords and press Enter.

Sajam dječjih poklona u Mokošici: Zajedno za dječji osmijeh

Zajedno za dječji osmijeh: donesite, uzmite ili zamijenite

U organizaciji Europskog doma Dubrovnik u Mokošici se 16. i 17. listopada održava Sajam dječjih poklona „Zajedno za dječji osmijeh“.

Pod motom „donesite – uzmite – zamijenite“ Sajam dječjih poklona održava se u Mokošici na platou Opskrbnog centra u petak popodne od 15 do 19 sati i subotu od 10 do 14 sati. U slučaju lošeg vremena, Sajam se prebacuje u dvoranu župe Svete Obitelji. Predmeti se prikupljaju danas i sutra popodne od 15 do 19 sati u prostoru Kluba za mlade Drito u Opskrbnom centru (pored knjižnice), a mogu se donijeti i tijekom samoga Sajma. Prikupljaju se nova i rabljena dječja odjeća, obuća, oprema, igračke i slikovnice.

Nakon uspješno provedene akcije „Dubrovnik za sve!“, tijekom koje je početkom srpnja u malom parku na Batali održan Sajam poklona, kada su građani mogli donirati nove i rabljene predmete koji im ne trebaju i uzeti sve što im treba, Europski dom Dubrovnik nastavlja poticati sugrađane na solidarnost i obnovljivi razvoj. Sajam dječjih poklona u Mokošici dio je međunarodnog projekta CitiPart, kojim se u pet europskih država promiču solidarnost, mir i tolerancija, a Europski dom Dubrovnik jedan je od partnera.

Pozivaju se svi, koji mogu, da pridonesu uspjehu akcije „Zajedno za dječji smijeh“. Budite  solidarni i pomozite održivom razvoju Dubrovnika – donesite, uzmite ili zamijenite!

 

Sajam dječjih poklona - plakat

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *