Input your search keywords and press Enter.

S dodjele Oscara doletio ravno u Dubrovnik

Zvijezda filma ’50 nijansi sive’ stigla u Hrvatsku: Jamie Dornan fotoreporterima pobjegao ispred nosa

 

Iako se u Dubrovniku danima spekulira kad će se na setu filma Robin Hood: Origins pojaviti glumac Jamie Dornan, te je kao najizvjesniji datum spominjana nedjelja, trebalo je ipak pričekati da se održi dodjela Oscara na kojoj su Jamie i njegova supruga Amelia Warner proglašeni jednim od najljepših parova na crvenom tepihu.

Tako je planetarno popularna zvijezda filmova „50 nijansi sive” i „50 nijansi mračnije” tek sinoć stigla u dubrovački Nottingham u kojem se od 20. ožujka snima najnoviji Robin Hood u kojem će Jamie igrati Willa Scarletta.

Obožavatelji Christiana Greyja na društvenim mrežama danima pomno prate svaku objavu s dubrovačkog seta, a nema sumnje da će u danima koji slijede neki od njih satima stajati na Stradunu ne bi li im pošlo za rukom snimiti selfie s trenutno najvrućom holivudskom zvijezdom.

No, sudeći po njegovu dolasku na dubrovački aerodrom, za to će im trebati jako puno sreće. Naime, dok su ga dubrovački fotografi čekali u pristanišnoj zgradi, po Dornana su otišli automobilom na pistu pred sam zrakoplov, pa je hollywoodska zvijezda uspjela izbijeći objektive i bljeskalice.

Piše Ines Vlašić
Foto Reuters
www.slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *