Input your search keywords and press Enter.

Rodina radionica o trudnoći i porodu i Mala škola dojenja

U četvrtak 5. listopada 2017. u 17 sati, u prostorijama hotela Lero u Dubrovniku, održat će se Rodina radionica o trudnoći i porodu. Radionica je namijenjena svim trudnicama i njihovim
partnerima.

Ovom radionicom udruga RODA željela bi  obogatiti i olakšati trudničke dane te omogućiti poseban doživljaj trudnoće i porođaja kao prirodnih i fizioloških, a ujedno jedinstvenih i posebnih stanja koja mijenjaju život žene i obitelji. Rodina radionica je prilika za razgovor o tome zašto je porod fiziološki proces, kako surađuju hormoni, kako se u optimalnim uvjetima zdjelica širi za prolaz djeteta, zašto je štetno rano rezanje pupkovine i zašto je kontakt koža na kožu važan za dijete.

U petak 6. listopada 2017. u 17 sati, u prostorijama hotela Lero u Dubrovniku, održat će se radionica o dojenju. Predviđeno trajanje je 2 sata. Radionicu vode Rodine savjetnice za dojenje, a pozvane sutrudnice i njihovi partneri.

Zbog ograničenog broja polaznica/ka prijavite se na telefon: 091 517 66 35

Možete se prijaviti i putem e-maila: dubrovnik@roda.hr ili  Facebook stranica RODA Dubrovnik.Sve dodatne informacije mogu se pronaći i na Facebook stranicama ‒ RODA Dubrovnik te na službenim stranicama udruge RODA – Roditelji u akciji – www.roda.hr.

Radionice su besplatne.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *