Input your search keywords and press Enter.

Rođendansko slavlje povodom deset godina djelovanja Ogranka Mokošica

Ovogodišnji Dan hrvatskih knjižnica koji se obilježava u ponedjeljak, 11. studenoga 2019., iskoristit će se za proslavu deset godina djelovanja Ogranka Mokošica u sklopu Dubrovačkih knjižnica.

Ogranak je otvoren 29. travnja 2009. godine i osim što je napunio deset godina, napokon je malo i “narastao” – uz postojeći prostor uređen je i prostor koji će služiti kao čitaonica i dvorana za razna događanja, što otvara mogućnost da knjižnica u Mokošici postane kulturni centar namijenjen svim generacijama.

Rođendansko slavlje počinje u 17 sati programom za najmlađe. Skupina nekad malih (sad već velikih) lutkarica pod vodstvom knjižničarke Katarine Palinić, izvest će predstavu “Vilenjak tvrdoglavac”.

U 19 sati na programu je pjesničko – glazbena večer naslova “U ritmu odrastanja”. Gosti večeri su odgojiteljica i pjesnikinja Diana Brkić, učenica srednje škole i pjesnikinja Isaura Brković, knjižničarka i glazbenica Lucija Pećar, te Adem Gušić, knjižničar, pjesnik i glazbenik.

Program je namijenjen svima koji rastu, pišu i pjevaju, a ako netko poželi pokazati svoja umijeća, rado ćemo ga podržati.

Pridružite nam se u ovoj večeri koja slavi odrastanje, knjižnice, knjige, knjižničare, riječi i glazbu!

 

 

 

Dubrovačke knjižnice

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *