Input your search keywords and press Enter.

Ritmo de Salsa na Sarajevo Salsa Congressu

Članovi Udruge Ritmo de Salsa Dubrovnik sudjelovali su na devetom izdanju međunarodnog festivala Sarajevo Salsa Congress, koji se od 26. do 29. siječnja 2017. održao u Sarajevu.

Ove su godine dubrovački plesači bili zastupljeni u rekordnom broju, njih gotovo 30, a na festivalu, koji je okupio šestotinjak sudionika, bili su i salserosi iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Danske, Italije, Turske, Velike Britanije, SAD-a… Dubrovčani su na radionicama imali priliku proširiti svoje znanje iz plesanja salse, bachate, kizombe, sona, timbe, reggaetona, rumbe, cha cha te bachatanga.

Glavna zvijezda festivala svakako je bio kubanski glazbenik i plesač Seo Fernandez, koji je na festivalu sa svojom plesnom partnericom Martom Mazzaretto održao nekoliko vrlo zanimljivih radionica. Naravno, središnji događaji sva četiri dana festivala bili su salsa partyji uz sjajne DJ-eve iz BiH, Hrvatske, Slovenije, Srbije i Kube. Po povratku s festivala Udruga Ritmo de Salsa nastavlja sa svojim redovitim radom, a vrijedi istaknuti kako će zadnjeg vikenda u veljači udruga proslaviti svoj već četvrti rođendan. Naravno, uz još jedan salsa party! Odlična zabava, druženje, ples i uživancija u pozitivnoj atmosferi bio bi kratak opis neprofitne udruge Ritmo de Salsa Dubrovnik, koja već gotovo četiri godine okuplja zaljubljenike u afro-karipske plesove. Osnovana je s ciljem razvoja salsa scene na jugu Hrvatske te povezivanjem sa ostalim salsa školama.

Više o aktivnostima Udruge Ritmo de Salsa Dubrovnik može se saznati na službenoj Facebook stranici: Ritmo de Salsa  

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *