Input your search keywords and press Enter.

Revelin će u petak ugostiti najveći europski Hip-Hop festival

Suradnja Fresh Island Festivala i Culture Cluba Revelin ovog petka, 23. lipnja u Dubrovnik dovodi poznata DJ imena Hip –Hop scene.

 

R’n’b i Hip – Hop zvukovi ovaj petak u Revelinu pokrenut će svakog tko se odluči dobro zabaviti. Poznate produkcijske večeri imena “The Vibe” samo su uvod u spektakl koji se priprema. Zaduženi za glazbene odabire su DJ Bizzo Bodega i DJ Phat Phillie.

Fresh Island Festival je ove godine osvojio nagradu „Attend“ za najbolji glazbeni događaj u 2016. godini u Hrvatskoj te ga je britanski The Guardian uvrstio u top 10 najboljih Festivala u 2017. Godišnje festival posjeti od 10 do 15 tisuća glazbenih fanova, za koje će i ove godine nastupiti neka od najvećih imena urbane glazbe. Uz jednog od najpoznatijeg R’n’B glazbenika današnjice Sean Paula, na festivalu će nastupati Rae Sremmurd, Young Thug, French Montana, Lady Leshurr, DJ Jazzy Jeff, Westwood i brojni drugi.

U subotu, 24. ovog mjeseca u Revelinu se sprema još jedno gostovanje. Talijanski Visionair Events predstavlja ekskluzivni show “Shoot Me – I’m The Queen – BOTOX edition”. Glazbeno – scenski spektakl za koji će Revelin promijeniti svoj izgled. Show koji se definitivno ne propušta ove subote u Gradu.

Marko Plavčić
Culture Club Revelin

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *