Input your search keywords and press Enter.

Red Bull Sidrun

Amaterski vaterpolo turnir tri-na-tri koji je protekle dvije godine obilazio Jadran u potrazi za najboljom trojkom, i u 2015. kreće na ljetnu turneju.

Red Bull Sidrun od 29. kolovoza do 12. rujna obići će Šibenik, Biograd, Volosko i Dubrovnik te ljeto završiti velikim finalom u Dubrovniku. Nešto slično nogometnoj viktoriji, Red Bull Sidrun igra se na samo jedan gol, igrači su isključivo amateri, dok je neovisni golman jedini profesionalac u igri. Utakmice traju samo 10 minuta ili dok jedna ekipa prva ne postigne 11 pogodaka, pa je tako akcija u moru žešća i dinamičnija.

Red Bull Sidrun započeo je svoju ljetnu avanturu 2013. godine kada je po prvi put obišao nekoliko hrvatskih obalnih gradova. Nakon što je privukao pažnju igrača, ali i gledatelja na plaži, turnir je odlučio nastaviti svoju tradiciju sportske zabave na plaži, pa tako već treću godinu prikuplja sve veći broj obožavatelja. Na kraju prve dvije sezone slavili su Dubrovčani pa će tako veliko finale ove godine i ugostiti upravo kolijevka vaterpola – Dubrovnik.

Pobjednici ovogodišnjeg Red Bull Sidruna za nagradu će dobiti vrhunsko iskustvo uživanja na jednoj od Red Bull Air Race utrka na još nepoznatoj lokaciji. Prijave su moguće najkasnije 48 sati prije pojedinog turnira, a sve o pravilima i prijavama potražite na www.redbull.hr/sidrun.

Kalendar:

  1. kolovoza | Šibenik
    30. kolovoza | Biograd na moru
    5. rujna | Volosko
    11. rujna | Dubrovnik

    12. rujna | FINALE – Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.