Input your search keywords and press Enter.

Raguž u obilasku radova u Gružu, ulici Frana Supila i na Pilama

Zamjenik gradonačelnika Željko Raguž sa suradnicima iz UO za promet, stanogradnju i razvojne projekte obišao je danas radove na rekonstrukciji prometnice u Ulici od Gaja, radove na uređenju nogostupa u Ulici Frana Supila, te radove na uređenju sjevernog dijela platoa Pile.

U Ulici Od Gaja od spoja sa Sinjskom i Janjevskom ulicom u tijeku su radovi na uklanjanju oštećenog asfalta, te pripreme i završni radovi za asflatiranje postojeće prometnice.

U Ulici Frana Supila, od Viktorije do križanja s Ulicom Vlaha Bukovca u tijeku su radovi na uređenju nogostupa. Na dionici dugoj 500 metara umjesto dosadašnjeg asfalta postavit će se širi nogostup popločan kockama, a stupiće će zamijeniti uzdignuti rubnjak, dok će se u drugoj fazi radovi nastaviti na potezu do Banja.

Na sjevernom dijelu platoa Pile u tijeku su radovi uklanja starog betonskog nogostupa, te postavljanje kamenih ploča s ciljem da se na Pilama postigne jednoobrazan izgled. Osim samog uređenja tog dijela Pila proširit će se i dio postojećeg nogostupa.

Završetak svih radova, ukoliko to vrijeme dopusti, očekuju se kroz desetak dana.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *