Input your search keywords and press Enter.

Raguž se pridružio zaposlenicima Čistoće

Zamjenik gradonačelnika i predsjednik DUSTRA-e Željko Raguž početak 2017. godine odlučio je provesti sa ljudima koji rade 365 dana u godini, a često ne bivaju cijenjeni zbog toga.

Upravo iz tog razloga danas rano ujutro, već oko šest sati, dok je većina građana još spavala, pridružio se djelatnicima Čistoće kako bi im pomogao u njihovom jutarnjem radu.

Krenulo se kamion od zgrade Čistoće pa su se redom praznili kontejneri kod zgrade Duhana, kod Mercantea, ispred OTP banke pa sve do Lapada.

‘Obećao sam prošli put kad sam se pridružio radnicima Čistoće da to neće biti zadnji put. Dok se neki bave grafitima, mi radimo!’, rekao je Raguž.

Vozač kamiona Čistoće Ivan Pavlović koji ovaj posao radi već 12 godina dodaje kako nitko iz gradske uprave osim Raguža nije ‘dao ruke’ u svakodnevnim poslovima ovoga poduzeća.

‘U kancelariji se ne može vidjeti šta se može vidjeti na terenu i iznimna mi je čast i privilegija svako malo skinuti kravatu i pridružiti se svojim zaposlenicima’, dodao je Raguž spomenuvši i novu direktoricu Čistoće Natašu Gabričević.

‘Ona ima moju maksimalnu podršku. Čistoća realizira nove projekte na tjednoj razini. Evo postavili smo nove spremnike za pametno razvrstavanje otpada i otvorili smo još jedno reciklažno dvorište. Idemo punom parom naprijed i izuzetno sam zadovoljan radom Čistoće’, zaključio je Raguž.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *