Input your search keywords and press Enter.

Radionica “Za bolju budućnost Jadrana”

Zeleno-plavi dan naziv je događanja koje će se održavati sutra, u srijedu 18. svibnja u vremenu od 12,30 do 14,00 sati u prostoru Ekonomske i trgovačke škole, a u sklopu ovogodišnjeg europskog tjedna strukovnog obrazovanja.

Ovo je drugo događanje koje smo prijavili Europskoj komisiji i koje je, pored Sajma vježbeničkih tvrtki, uvršteno u službeni program obilježavanja šestog po redu Europskog tjedna strukovnog obrazovanja 16. svibnja – 21. svibnja 2022.

Učenici naše škole, članovi GLOBE skupine, prezentirat će rezultate svojih istraživanja vezano uz utjecaj kruzera na morski okoliš i oborinskih voda na kvalitetu mora u Uvali Lapad.

Nakon prezentacije, učenici će održati radionicu naziva “Za bolju budućnost Jadrana” u kojoj će prikazati postupak analize uzoraka morske vode dobivenih s različitih lokacija.

Cilj radionice je osvijestiti učenike o potrebi i važnosti očuvanja morskog okoliša. Na radionici očekujemo učenike iz osnovnih škola.

U četvrtak 19. svibnja naši će učenici sudjelovati u radionici, koja će se održavati u suradnji s Odjelom za umjetnost i restauraciju Sveučilišta u Dubrovniku, naziva: “Kružna ekonomija – kako možemo iskoristiti ljušture kamenica i mušula”.

EKONOMSKA I TRGOVAČKA ŠKOLA

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.