Input your search keywords and press Enter.

Radionica umrežavanja predstavnika javnog, privatnog i neprofitnog sektora

– u projektu „Otvorite granice za pustolovine i nove mogućnosti putovanja“ – Dubrovnik, 30. rujna 2016. Razvojna agencija grada Dubrovnika – DURA, Branitelja Dubrovnika 15.

Radionica umrežavanja dionika, u sklopu projekta „Otvorite granice za pustolovine i nove mogućnosti putovanja“ prilika je za povezivanje osoba važnih za razvoj i promociju turizma u regiji te predstavljanje novog trenda u turizmu – Volonturizma.
Volonturizam, kao inovacija u zajednici, usmjeren na turiste zainteresirane za aktivan odmor i upoznavanje destinacije putem izravnog socijalnog kontakta i sudjelovanja u društveno odgovornim programima, temelj je za razvoj turističkih proizvoda koji će pridonijeti atraktivnosti graničnim područjima Hrvatske i Crne Gore. Kroz projekt „Otvorite granice za pustolovine i nove mogućnosti putovanja“ koji se provodi u sklopu IPA Programa prekogranične suradnje Hrvatska-Crna Gora 2007-2013, predviđene su različite aktivnosti promocije volonturizma, povezivanja dionika različitih sektora i osnaživanja za razvoj novih programa temeljenih na društvenom poduzetništvu.

*
Projektom upravljaju Delegacija Europske unije u Crnoj Gori i Agencija za regionalni razvoj Republike Hrvatske, a provode ga u partnerstvu: Udruga „MI“- Split, Udruga za razvoj civilnog društva Bonsai, Udruga hrvatskih putničkih agencija u Hrvatskoj te Asocijacija za demokratski prosperitet „ZID“ i Općina Herceg Novi u Crnoj Gori. Ukupna vrijednost projekta je 2.212.251,75 kuna.

Dana Jurman Jakus, voditeljica projekta

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *